چهار شنبه 26 سپتامبر, 2018
آخرین اخبار :

مقالات مرتبط

سوغاتی از تالش: کلوچه فومن و تاریخچه ی آن 26 دسامبر, 2016 «پَلَه سَرقَوام» ثبت ملی می‌شود 29 آگوست, 2016 آمَجَ شیرنی 18 دسامبر, 2015 کویَه تاره – خوراک های تالشی 31 دسامبر, 2014 زرینه نون ( نان زرین) و دستور پخت آن 21 اکتبر, 2014
نظرات

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  1. 1

    زلیخا صبا

    درودفراوان وسپاس دست شما درد نکند

    پاسخ
  2. 2

    علی ماسالی

    مناشاء اولیه این حلوا ضیابر و نواحی ساحلی تالاب انزلی است اما بعدها که نواحی ماسال وشاندرمن جزء ناحیه کسکرات شد در ساخت و اسفاده ان در میان مردم تالش ودر میان مردم ماسال وشاندرمن و خوشابر رایج گردید امروزه از بهترین شیرینی های سنتی ناحیه محسوب میشود البته بعد ها مردم تالش با افزودن برخی از سبزیجات خشک شده مانند نعنا وادویه جات بیشتر به یهنه سازی ان کمک کردند

    پاسخ
  3. 3

    ناشناس

    ممنون از توضیحات تان.کاش مرحله به مرحله عکس میذاشتین.

    پاسخ
  4. 4

    ف ر

    با سلام
    حلوای ضیابری بعد ۳روز نانش تکه تکه میشود دلیلش چه میباشد؟؟؟

    پاسخ
    1. 4.1

      ناشناس

      سلام اگر میزان عسل به اندازه باشه اینطور نمیشه

      پاسخ
  5. 5

    سعید

    قدمت خود شهر ضیابر۲۰۰ بیشتر نیست …در هیچ نقشه و مدرکی بالای ۲۰۰ سال حرفی از ضیابر نیست و نیومده…میتونید به نقشه ها و سفرنامه ها رجوع کنید…فقط گسگر ذکر شده!پس چگونه قدمت حلوای آن هم در ضیابر ۵۰۰ ساله و آن هم با نام حلوای ضیابری داریم؟؟؟حداقل میتوان اسم گسکر را روی این حلوا گذاشت…مطالبی که مستند نیست خبری نکنید لطفاً…

    پاسخ
  6. 6

    ناشناس

    مواد حلوا رو به مقدهر لازمش بگید

    پاسخ
  7. 7

    نمازی

    سلام لطفامقدار یک کیلو آردچقدرآب وشکروروغن نیاز هست کامل توضیح دهید اول کم درست کنیم بعداندازه دستمون بیادمتشکرم

    پاسخ
  8. 8

    نمازی

    سلام لطفا با ۱کیلو آردچه مقدارشکروآب وروغن نیازهست کامل توضیح بدیدبعدمقدارزیاد دستمون بیاد اندازه اب روننوشتیدمتشکرم

    پاسخ
  9. 9

    ناشناس

    جالب بود ولی کامل نبود

    پاسخ
  10. 10

    m.y

    خوب بود اما کمی توضیح داده بود

    پاسخ
  11. 11

    ناشناس

    این حلوا تالشی نیست. اشتباه نوشتین. مردم ضیابر گیلکی صحبت میکنن.

    پاسخ
  12. 12

    کاوه ضیابری

    اقای سعید بی سواد که میگی ضیابر ۲۰۰ سال قدمت نداره.برو تو تاریخ گیلان جستوجو کن بعد بیا نظر بده… ضیابر مرکز گسکرات بوده.و حلوا ضیابری از بر گرفتیه خود ضیابریهاست.و تمام گیلان این حلوا رو به اسم حلوا ضیابری میشناسن.

    پاسخ
  13. 13

    کاوه عبدزاده ضیابری

    اقای سعید که مثل بی سوادها در خصوص قدمت ضیابر نوشتی… اینو میگم که بدونی پیشینه ضیابر از نوشته های سید شرف شاه عارف قرن ۶ و ۷ در تاریخ گیلان زمین به بیش از ۷۰۰ سال اومده. در سایت تاریخ گیلان هم قید شده.و بی جهت صحبت نکن.

    پاسخ

* تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "گروه رسانه ای شاندرمن20" می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی شده توسط خلیلان رسانه