چهار شنبه 20 ژوئن, 2018
آخرین اخبار :

مقالات مرتبط

«پَلَه سَرقَوام» ثبت ملی می‌شود 29 آگوست, 2016 آمَجَ شیرنی 18 دسامبر, 2015 حلوای ضیابری (حلوای لایه ای) تالشی 09 نوامبر, 2015 کویَه تاره – خوراک های تالشی 31 دسامبر, 2014 زرینه نون ( نان زرین) و دستور پخت آن 21 اکتبر, 2014
نظرات

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

* تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "گروه رسانه ای شاندرمن20" می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی شده توسط خلیلان رسانه