آمَجَ شیرنی

آمَجَ شیرنی - رومینا سلیمانی - شاندرمن۲۰

طرز تهیه آمَج شیرنی :

این دستور به صورت  تحقیق میدانی بدست آمده است.

مواد لازم : آرد گندم_شیر_شکر_جوهر لیمو_کره_زنجبیل_آب جوش_دارچین و گردو و … برای تزئین
آرد گندم را با شیرو شکری که قبلا شکر را در شیر حل کرده ایم به این صورت که با حرکت دو دست و سابیدن با هم مخلوط می کنیم یا به عبارتی آمج می گیریم پس ازین کار محصول آماده شده را سرخ کرده تا به صورت پودر زبر در بیاید.پودر زبر را از الک عبور داده تا دانه های درشت آن جدا شود.به این ترتیب آرد آمج آماده شده است.
مرحله ی بعدی این است که آرد آمج را با شکر آب شده ترکیب کنیم.
برای تهیه ی شکر آب شده به این صورت عمل می کنیم ابتدا شکر را در قابلمه ریخته و آب جوش را بروی آن سر ریز می کنیم مقدار آب جوش باید به گونه ای باشد که کمی بالاتر از سطح شکر باقی بماند.مقداری نیز جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم با توجه به تجربه ای که در تهیه ی شکر آب شده داشتم یک قاشق چای خوری جوهر لیمو برای یک کیلو شکر زیاد می باشد نصف قاشق چای خوری را امتحان کنید.مخلوط آماده شده را بروی حرارات گذاشته  تا به اصطلاح مت شود.
در آخر آرد آمج و شیره ی آماده شده را با هم ترکیب و سپس کره و زنجبیل را هم اضافه کرده و هم می زنیم در پایان کار با گردو و دارچین و… شیرینی را تزئین می کنیم.

 

تهیه و تدوین : رومینا سلیمانی.ا

 

برای عضیت در کانال تلگرام شاندرمن۲۰ روی تصویر زیر کلیک کنید:

شاندرمن۲۰-در-کانال-تلگرام

 

همچنین ببینید

سوغاتی از تالش: کلوچه فومن و تاریخچه ی آن

از جمله سوغاتی های خوراکی فومن، کلوچه معروف و سنتی آن است که آنرا بانام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.