تصاویری از حال هوای این روزهای ییلاق دشته شاندرمن از دریچه دوربین جعفر ملکی. این روزهای گرم و بی باران تابستانی چهره سبز این ییلاق را زرد و خشکیده نموده است…
باشد که بارانی ببارد و مرهمی باشد بر این چهره زخم خورده از بیداد خشکسالی…
لچور، منطقه ای قشلاقی در شاندرمن تالش بسم الله الرحمن الرحیم …
اگه دشته مال شاندرمنه پس چرا از شاندرمن نمیرید
دوست گرامی، “ماسالی به دنبال جواب” که البته کاش از مشخصات واقعی استفاده می کردید تا بیشتر بشناسیم شما رو و مطمئن شویم واقعاً ساکن ماسال هستید با این عدم آشنایی نسبت به ییلاقات منطقه…
علت اینکه نظر قبل شما هم ترتیب اثر داده نشد، منطق بسیار ضعیفیه که دارید استفاده می کنید که جواب دادن بهش غیر منطقی تر به نظر میاد. دیگه هیچ راه منطقی تری برای تشخیص اینکه یک ییلاق متعلق به کدوم شهر و منطقه هستش نداشتید. بعنوان مثال “مولومه بند” هم از طریق ماسال دسترسی داره ولی جزو محدوده ماسوله به حساب میاد.
راه های بسیار منطقی تری هم برای تشخیص وجود داره که یکشون اندکی مطالعه و اضافه کردن به معلومات عمومی اولیه در خصوص حوزه های آبریز، ساکنینش و اطلاعات تاریخی هستش.که نشون میده اهالی این ییلاق از گذشته های بسیار دور تا حال اهالی روستای سیاهمرد شاندرمن هستند و ماسالی ها هرگر در آن سکونت نداشته اند.
شما اگر واقعاً نسبت به این موضوع بدیهی شک دارید اندکی مطالعه و تحقیق بفرمایید… امیدوارم که به جواب سوء تفاهم عجیب تون برسید.
مسیر قدیمی این ییلاق سیاهمردی های شاندرمن هم مسیر دقنه ای” و از طریق “ییلاق خشکه دریا” هستش دوست بزرگوار..
امیدوارم که به جواب سوالتون رسیده باشید و برید خوب در این مورد تحقیق کنید تا این سوء تفاهم غریب هم برای شما حل شود…