یک غذای اصیل و خوشمزه تالشی است که از گذشته تا اندک زمانی قبل (متاسفانه در زمان حال جزو غذاهای فراموش شده است) مهمان سفره های مردم این دیار پر آوازه بود.
“کویهَ تاره” از نظر ترکیبات شبیه “سیا خوروش” (خورشت فسنجان) است
مواد لازم جهت پخت این خوراکی خوشمزه عبارتند از:
۱- کدو حلوایی
۲-مغزگردو پودر شده
۳- رب انار یا آلوچه
۴- سبزی معطر بِلِش(Belesh)
۵- پیاز
۶- نمک, فلفل, شکر
۱- کدو حلوایی
۲-مغزگردو پودر شده
۳- رب انار یا آلوچه
۴- سبزی معطر بِلِش(Belesh)
۵- پیاز
۶- نمک, فلفل, شکر
طرز تهیه این خورشت:
مغز گردو، رب انار و پیاز را روی شعله گذاشته و زمانی که جا افتاد، کدوها به آن اضافه می شوند. در آخر ” بِلِش ” نمک، فلفل و مقدار کمی شکر را به آن اضافه می کنند.
اکنون “کویه تاره” شما آماده سرو است. نوش جانتان.
گردآورنده: الناز وزیری
سلام
آفرین خانم وزیری
بسیار خوشم آمد. منتظر فعالیت های بیشتری از شما هستیم
سلام
ممنون از لطفتون آقای منفرد
خیلی خوب بود ممنون
خیلی خوب بود
سلام از توضیحات کاملتون سپاسگزارم لطفا اگر تالش و روستاهای اطرافش غذای محلی دیگری که در کتابهای آشپزی و اینترنت ذکر نشده را اعلام بفرمائید خوشحال میشم